Ambacht in staal

Van Ark Ambacht in Staal is niet voor niets meester in het vak. Wij zorgen van A tot Z voor uw stalen product. Daarnaast worden de producten precies gemaakt zoals u het wenst. Bij ons staat een tevreden klant namelijk hoog in het vaandel.

Kijk verder op onze website en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die Van Ark Ambacht in Staal biedt voor uw  stalen deuren, stalen meubels en stalen trapleuningen.

Ons ambacht

Stalen deuren met glas kopen bij Van Ark Ambacht in Staal? Perfecte keus, want stalen deuren passen bij elk interieur. Naast stalen deuren verkopen wij ook stalen meubels en stalen trapleuningen. Al onze producten worden in onze werkplaats op maat gemaakt en professioneel gemonteerd in heel Nederland.

Maatwerk staalproducten

Van Ark Ambacht in Staal levert unieke stalen deuren, stalen meubels en stalen trapleuningen. Op maat gemaakt en helemaal zoals u het wenst.
Stalen deuren en kozijnen
Stalen meubels
Stalen trapleuningen

Waarom onze stalen producten ideaal zijn

Onze stalen deuren, -meubels en -trapleuningen passen bij welk interieur dan ook. Wij leggen graag verder uit waarom wij zo enthousiast zijn over ons assortiment. 

 

  • Uw bestelling wordt geheel naar uw wens gemaakt.
  • Al onze stalen deuren, -meubels en -trapleuningen zijn hoogwaardig gepoedercoat. Kort gezegd betekent dit dat het staal beschermd is tegen roestvorming en krassen.
  • Staal is onderhoudsvriendelijk. Alleen de ramen moeten af en toe gelapt worden.
  • De deuren zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas.
  • Stalen deuren zijn in alle RAL kleuren leverbaar en kunnen gemaakt worden met verschillende soorten handgrepen.
  • Staal en glas betekent: extra brandwerend

PORTFOLIO

In de afgelopen jaren hebben we prachtige projecten gerealiseerd voor onze klanten. 

Stalen wanden

Stalen deuren

Stalen trappen/leuningen

Stalen Balkon / Balustrade

Stalen meubels

Tevreden klanten

Topservice van Van Ark en prachtige maatwerk producten.  We zijn erg blij met de eindproducten (stalen trapleuning en het tafelframe)!

– Fam. Van Hemert

Adres

Staverdenseweg 23, 8075 AN Elspeet
(Alleen op afspraak)

Telefoon

+31 (0)6 21 17 26 26