Over ons

Wij vinden een tevreden klant uiterst belangrijk en zetten ons daarom 100% in om vakwerk af te leveren.

Onze service

Om het proces van uw stalen deur, stalen meubel of stalen trapleuning zo goed mogelijk te laten verlopen, bieden wij onze klant de volgende services aan:

 Kosteloos advies aan huis: 
Geheel kosteloos komen wij bij u langs om advies te geven, in te meten en de offerte op te stellen. Zelfs na het gesprek zit u nergens aan vast, omdat het vrijblijvend is.

 

Maatwerk
Na akkoord worden al uw wensen uitgetekend op papier door onze tekenaar. Vervolgens wordt uw stalen product op professionele wijze gemaakt in onze werkplaats in Elspeet.

 

Montage
Binnen 5-6 weken na akkoord is uw bestelling klaar om afgeleverd en gemonteerd te worden. Wij zorgen ervoor dat uw stalen deur en stalen trapleuning perfect gemonteerd wordt in uw huis.

Persoonlijk contact
Van Ark Ambacht in Staal is een kleine en dynamische onderneming. Daarom zijn wij goed te bereiken en duidelijk in communicatie. Korte lijntjes, daar houden wij van.

Ons verhaal

Van Ark Ambacht in Staal is in 2018 opgericht door Wilhelm van Ark. Wilhelm is opgeleid tot lasser en heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse lasbedrijven. Vanaf het moment dat de stalen deuren steeds populairder werden, is Wilhelm actief in deze branche. Inmiddels bestaat Van Ark Ambacht in Staal uit een professioneel team met een grote passie voor staal.

 

Van Ark Ambacht in Staal is een kleine en dynamische onderneming. Dit zorgt ervoor dat wij bij het hele proces betrokken zijn. We vinden persoonlijk contact met u als klant belangrijk. Het voordeel hiervan is dat er goed ingespeeld kan worden op uw wensen en dat u bij het hele proces betrokken wordt.