Onze producten

Van Ark Ambacht in Staal levert unieke stalen deuren, stalen meubels en stalen trapleuningen. Op maat gemaakt en helemaal zoals u het wenst.

Verschillende stalen deuren

Stalen deuren zorgen dankzij het veiligheidsglas voor een transparante en lichte omgeving. Dankzij de perfecte afsluiting van de stalen deuren en kozijnen, wordt de ruimte goed geïsoleerd van geluiden en temperaturen van buitenaf.

Van Ark Ambacht in Staal levert verschillende soorten stalen deuren die in alle RAL kleuren leverbaar zijn: scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Elke stalen deur heeft zijn bijzondere eigenschappen en voordelen. Weet u al waar u naar op zoek bent voor in huis of op kantoor?

Stalen scharnierdeuren:
Een stalen scharnierdeur draait één kant op. De scharnierdeur wordt voorzien van glas, dit geeft een erg moderne en open uitstraling. Daarnaast is de deur rondom voorzien van een stalen kozijn, zodat het helemaal tochtdicht afgeleverd kan worden.

Stalen taatsdeuren:
Een taatsdeur is een moderne, stalen deur waarbij de scharnieren van de deur verwerkt zijn in de onder- en bovendorpel. Dit zorgt ervoor dat de deur twee kanten op 180º gedraaid kan worden. Erg handig bij het in- en uitlopen van bijvoorbeeld de woonkamer of vergaderruimte. Omdat de taatsdeur gevestigd is met een boven- en onderscharnier, is er geen kozijn nodig. De stalen taatsdeur sluit automatisch in een rustig tempo dankzij het soft-close systeem.

Stalen schuifdeuren:
De stalen schuifdeur is een blikvanger in elke ruimte. De elegante en transparante schuifdeur is voorzien van een bovenrails en kan gemonteerd worden aan de wand of aan het plafond. Een doorlopende ruimte nodig? De stalen schuifdeur staat nooit in de weg: met één armbeweging is de doorlopende ruimte gecreëerd. Deze stalen schuifdeur is eveneens voorzien van een soft-close systeem.

Stalen meubels

Op zoek naar stalen meubels? Stalen meubels geven uw interieur een moderne uitstraling. Wij maken niet alleen het stalen frame voor de meubels, maar ook het houten, stalen of glazen blad. In alle soorten en maten zijn onze stalen meubels te krijgen. Van Ark Ambacht in Staal maakt allerlei stalen meubels:

 

  • Eettafels
  • Salontafels
  • Bijzettafels (sitetables)
  • Stoelen
  • Stalen banken

Stalen trappen en trapleuningen

Stalen trapleuningen passen bij elk interieur en zijn van hoge kwaliteit. Wij maken de stalen trapleuningen helemaal naar uw wens. Wilt u de trapleuning bol, vierkant, gebogen of buitenhuis? Geen probleem. Wij maken de stalen trapleuningen in alle soorten, kleuren en maten. Net als al onze andere stalen producten zijn de trapleuningen ook behandeld met poedercoat.